yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, münasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında binada bulunan insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi ciğerin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tüm abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların elverişli düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak belli başlı ihtiyaçları ve aranjör standartları telafi etmek üzere mutasavvertır.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 yangın kapısı projeye mutabakat ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page